Dnes mi bylo připoměno Adélkou bylinkové máslo. Seděly jsme kousek od rozlehlých vinohradů, koukaly na chlapy, jak se postupně opíjí rakouským ryzlinkem 2010, a jako statečné řidičky popíjejíc kávu s vodou a vodu s kávou, s úsměvem přečkaly i všechny vtipy a narážky přicházejíc tak nějak bez kontextu. Jo jo, moranské večery nepřebije nic..

Budete potřebovat:
lžíci čerstvě posekaných bylinek (např. bazalky)
2 stroužky česneku
150g másla pokojové teploty
špetka mořské soli

Máslo nasekejte na kostky, česnek propasírujte, vše smíchejte do hladka. Vykydněte na pergamenový papír, stočte do úhledné ruličky a nechte ztuhnout v lednici. To je celý…

 

Líbil se vám tenhle recept? Zkoukněte další návody,  budete je milovat!

 
 
Domácí bílá čokoláda Domácí bezový sirup