Domácí bylinkové máslo
Dnes mi bylo připoměno Adélkou bylinkové máslo. Seděly jsme kousek od rozlehlých vinohradů, koukaly na chlapy, jak se postupně opíjí rakouským ryzlinkem 2010, a jako statečné řidičky popíjejíc kávu s vodou a vodu s kávou, s úsměvem přečkaly i všechny vtipy a narážky přicházejíc tak nějak bez kontextu. Jo jo, moranské večery nepřebije nic..
Budete potřebovat:
lžíci čerstvě posekaných bylinek (např. bazalky)
2 stroužky česneku
150g másla pokojové teploty
špetka mořské soli
Máslo nasekejte na kostky, česnek propasírujte, vše smíchejte do hladka. Vykydněte na pergamenový papír, stočte do úhledné ruličky a nechte ztuhnout v lednici. To je celý…
Líbil se vám tenhle recept? Zkoukněte další návody, budete je milovat!
|
![]() |
![]() |
[…] recept děkuju Magdě a symbolicky přiťukávám jedním vypečeným s domácím bylinkovým máslem. Na […]
skvělé,těším se na další.Dík.