Dvě věci na úvod. Poslední publikování je trochu spartanské (nebo slávisti prominou.. sparťanské), protože mi nefunguje vlastní blog v prohlížeči, nemůžu se podívat co se mi jak zobrazuje. Tak kdyby to náhodou bylo každý pes jiná ves, tak mi to odpusťte. Druhá věc je: poděkování Veronice a to tak že obrovské!
Tenhle návod mi přijde na jaro skvělý, dost z vás má asi nějaké to jablko z minulého roku, které není ani na vyhození ani už na jezení. Tady je jedna možnost jarní recyklace bez popelnic.

Budete potřebovat
1kg jablek

Nastrouhaná jablka se slupkou i jádřincem zalijeme ve skleněné nádobě 3l vody asi 5cm nad jablka. Přiklopíme víčkem a necháme týden na teplém místě. Dvakrát denně promícháme. Po týdnu scedíme, vymačkáme a dáme na 14 dní do tmy (do spíže). Poté přecedíme a v uzavřených lahvích uchováváme v ledničce. 
 

 

Líbil se vám tenhle recept? Zkoukněte další návody,  budete je milovat!