Co dodat. Když ho miluješ, není co řešit.

Na první várku budete potřebovat:
3 hermelíny
1/2 litru oleje
2 feferonky
1 cibuli
2 bobkové listy
1/2 česneku
barevný celý pepř
nové koření
tymián
papriku sladkou
sůl

Hermelíny si rozkrojte na půl a středy posypte červenou paprikou. Česnek smíchejte se solí a rozdělte do středů hermelínů. Na to pak poklaďte na kolečka nakrájenou cibuli a feferonky. Hermelíny zmáčkněte zpátky k sobě.
Do zavařovací sklenice nalijte 1/4 litru oleje, přidejte do něj na kolečka nakrájenou cibuli, část koření, tymiánu a feferonek. Opatrně vkládejte hermelíny, koření, cibuli a zalívejte olejem až bude vše ponořené.
Na tmavém místě nechte při pokojové teplotě zrát 2 týdny, potom přesuňte do lednice.

Líbil se vám tenhle recept? Zkoukněte další návody,  budete je milovat!