(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/en_GB/all.js#xfbml=1“; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‚script‘, ‚facebook-jssdk‘));Kdo má rád hustý, zdravý a vydatný polívky jako z MŠ, tak je tady správně! Z farmařského trhu si nosíme každý týden pěknou buclatou hokaidó, ale do polívky můžete použít i tu kterou budete za týden vydlabávat na bubáka.

Budete potřebovat
1 dýni
2 cibule
2 mrkve
1 petržel
1 bramboru
tymián
sůl
kuřecí nebo zeleninový vývar (ideálně z kuřete nebo ze zeleniny..)
dýňová semínka na ozdobu

Orestujte nadrobno nakrájenou cibulku, přidejte na kostky nakrájenou dýni (bez semínek a bez šlupky), mrkev, petržel. Promíchejte, zalijte vývarem, přidejte bramboru, tymián, sůl a vařte do změknutí. Potom rozmixujte ponorným mixérem. Můžete servírovat ozdobené smetanou a dýňovými semínky. Tak dobrou  a pěkněj Helou Vín 🙂

Líbil se vám tenhle recept? Zkoukněte další návody,  budete je milovat!