Domácí pribináček
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/en_GB/all.js#xfbml=1“; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‚script‘, ‚facebook-jssdk‘)); Chcete si dopřát opravdovou chuť přírody? Nešiďte sebe ani svoje děti, udělejte si vlastní pribináček – je to v podstatě jen tvaroh smíchaný s vanilkovým pudinkem. Ve vašem případě ale bez konzervantů, levnější a čerstvý.
Budete potřebovat:
1 kostku tvarohu
1/2 l mléka
vanilku nebo vanilkový extrakt
30 g kukuřičného škrobu
sladidlo (rýžový sirup) či cukr dle chuti a svědomí 🙂
Podle tohoto receptu si udělejte vlastní domácí pudink ve vanilkové verzi. Po vychladnutí vmíchejte tvaroh a rozmixujte. Můžete přidat i čerstvé ovoce (banán, broskev, meruňku). Nebo co kdo má rád, kokos, kakao. Voila, parádní pribiňák, který je opravdu skutečným pramenem zdraví a ne zisku výrobců potravin.
Další recepty, které by se vám mohly líbit:
mozem sa opytat kolko je kocka tvarohu v gramoch?
250 g:-)
Taky jsem zkoušela, ale víc mi chutná Pribiňáček podle tohoto receptu:1 smetana na šlehání, 2 tvarohy ve vaničce a cukr podle chuti – asi 3 lžíce.Smetanu vyšleháme, přidáme cukr a tvarohy,došleháme a můžeme jíst. Když přidáme lžíci kakaa, máme kakaový 😀
Souhlasím, tak je receptura nejlepší. Varianta bez šlehání je také 1:1 kysaná smetana a tvaroh + vanilkový cukr.
Hh
Ty ses taky magor petaku fetaku
Já dělám pribinaček taky doma a osvěčil se mi tento recept 250g tvarohu,400ml zakysané smetany,cukr podle chuti.
Já dělám dcerce jen tvaroh s medem a chutná to lépe jak pribináček a není s tím žádná práce.