(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/en_GB/all.js#xfbml=1“; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‚script‘, ‚facebook-jssdk‘));Po opakovaných urgencích dávám do placu recept na cheeseburger od McDonald’s. Tak hlavně na zdraví!

Budete potřebovat:
hamburgerové žemle (vyberte ty nejměkčí, aby se kousaly samy. McDonald’s koncept je o lenosti, kde ke všemu včetně kousání je třeba co nejmenší úsilí)
mleté hovězí
bílá cibule (na jemno nasekaná)
kečup
hořčice
nakládané okurky
plátkový sýr Čedar

Maso si navažte na jednotlivé hamburgery. Udělejte si je dostatečně široké, grilováním se vám scvrknou, tak ať vám pak velikostí sedí do žemle. Můžete použít i tvořítko na hamburgery, stojí kolem 100 kč a pokud jich děláte opravdu hodně, ušetří vám to práci.
Dejte dělat na gril.

Pokud si jich budete dělat víc, třeba do zásoby, pro mražení doporučuju prokládat pečícím papírem.

Žemli si ogrilujte z vnitřní strany tak, aby se udělala krusta (kečup a hořčice se tak nebudou vsakovat a nerozmočí ji). Ingredience dávejte v tomto pořadí (od zhora dolů):
kečup, hořčice, cibule, sýr, maso (pokud jdete do doublecheese tak plus sýr, maso)
Pokud chcete hamburger prohřát, a nechat sýr trochu roztát, doporučuje se dát na minutku do mikrovnky.

Další nápady, které by se vám mohly líbit: