Domácí čokoláda
Určitě jsou na světě lidé co nemají rádi čokoládu a já jim to přeju. Kolik trápení by si člověk mohl ušetřit, kdyby ho tahle hnědá kráska nezajímala.
Tenhle recept je na klasickou tabulkovou a já jsem zvědavá jak dlouho vám doma po uvaření vydrží.
Budete potřebovat 250 g práškového cukru, 120 g kakaa, 200 g kakaového másla, a dále dle chuti nadrobno sekané ořechy, rozinky nebo nic, prostě jak kdo má rád.
Máslo rozpustíme, smícháme se vším do hladka, nalijeme do formy a necháme ztuhnout. Pokud uchováte (přeju hodně štěstí) tak v chladu a suchu.
[…] Domácí čokoláda […]
[…] dost bolo šizených čokolád bez kakaového másla! Protože už klasickou hnědou čokoládu máme vykrytou přišel čas […]
Je můj postup nějak špatně? je to hrozně cukrové, až to chroupe mezi zuby.